The Happiness Factory Blog

vrijdag 17 januari 2014

De 3 belangrijkste vragen die je jezelf kunt stellen

Blog3MostImportantQuestions

Onze vrienden van Mindvalley – een bedrijf uit Maleisië dat vastbesloten is om het volledige potentieel van de mensheid te activeren, zodat iedereen echt de beste versie van zichzelf kan zijn – en dan specifiek de Mindvalley CEO Vishen Lakhiani hebben de 3 belangrijkste vragen die je jezelf kunt stellen gaandeweg bedacht, en de kracht ervan ervaren.

Het zijn 3 eenvoudige vragen die je vanuit een flow beantwoordt en daarmee een drastische verandering kunt aanbrengen in hoe je naar jezelf kijkt en wat je wil bereiken in je leven en in je werk.

Ben jij klaar om deze vragen op te nemen?

De kracht van deze 3 vragen zit hem in de focus op het eindresultaat.
Of zoals Vishen Lakhianin het zelf verklaart:

“In de loop der jaren ben ik tot het inzicht gekomen dat het stellen van doelen niet werkt. Waarom? Omdat het stellen van doelen, of in ieder geval de manier waarop de meeste van ons zijn getraind om met doelen om te gaan, ons vooral een focus geeft op hoe het doel te bereiken in plaats van op de passie, de visie en de schoonheid van het doel op zich. Kortom, we worden helemaal geobsedeerd door de ‘middelen’ die we nodig hebben in plaats van door het ‘eindresultaat’ op zich.” 

 

Als iedereen op deze planeet zou leven volgens de antwoorden op deze 3 vragen, dan zou de wereld een heel pak gelukkiger zijn!

Ben jij klaar om te ontdekken wat je allemaal wil ervaren en beleven tijdens je leven, hoe je wil groeien, en wat je wil bijdragen aan onze aarde of mensheid?

Bekijk dan zeker de video waarin Vishen je meeneemt doorheen de oefening.
De intro duurt slechts 5 minuten, de oefening 7 minuten.
En daarmee zouden dit wel eens de 12 meest ‘life-changing’ minuten van je leven kunnen worden!
Maak eventueel ook gebruik van de template die je hier kunt downloaden: http://www.thehappinessfactory.be/Blog/3-most-important-questions.shtml

Deel gerust jouw inzichten en wat het jou heeft opgeleverd!
Zo inspireren we elkaar!

Succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten