The Happiness Factory Blog

donderdag 28 maart 2013

Start to Happiness (editie 2 – juni 2013)

 

goforit

Geluk is onze ultieme drijfveer. We willen het allemaal hebben, we willen het allemaal zijn.

En toch…

Een grote dualiteit dringt zich hierbij op, want hoe intens werken we eigenlijk aan dat geluk?
Of is het toch niet zo belangrijk om er aan te werken, want je bent toch al wel best gelukkig?

Het Start to Happiness programma neemt al deze twijfels en dualiteiten weg!

Het is namelijk zo dat net op het moment wanneer je jezelf al min of meer gelukkig voelt, je er het meeste bij gebaat bent om bewust op je geluk te gaan sturen.

Geluk kun je vergelijken met je fysieke conditie: je moet er aan blijven werken om het te onderhouden, en als je het wil verbeteren, dan vraagt het net wat extra inspanning.
Inspanning die loont!
Want in editie 1 van het Start to Happiness programma (november 2012) is het gemiddelde geluksniveau van de deelnemers gestegen van 6,4 bij aanvang tot 8,3 bij het afsluiten!

In juni 2013 heb je een nieuwe kans om deze uitdaging aan te gaan en te komen proeven van hoe je bewuster omgaat en stuurt op je eigen welzijn en geluk (zowel in je privé als vanuit je professionele leven).

Wil jij de uitdaging aangaan?

Dan mag je het volgende verwachten:

  • Het programma start begin juni 2013 met een kleine opstartsessie waarin je de nodige achtergrond en inzichten meekrijgt over ‘The Science of Happiness’.
    Hieruit destilleren we 4 uitdagingen waar je in de daar op volgende 3 weken mee gaat experimenteren.
  • Tijdens die oefenperiode ga je zelf invulling geven aan wat er tijdens de opstartsessie werd besproken, en zo kun je zelf ontdekken hoe jij – op wetenschappelijke wijze – je eigen geluksniveau kunt beïnvloeden.
    Bovendien word je tijdens gans deze periode bijgestaan door een persoonlijke coach.
  • Na 3 weken oefenen en experimenteren, ronden we het programma af met een slotsessie waarin we alle ervaringen en resultaten terug samenbrengen.

Start to Happiness is een zeer krachtige en eenvoudige formule die je op een toegankelijke wijze laat kennismaken met wat de wetenschap van het geluk jou nog extra kan brengen!

Interesse? Stuur dan een mailtje met je contactgegevens naar info@thehappinessfactory.be en je verkrijgt alle detailgegevens voor deelname.

Tot binnenkort!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten